Styrelsen har beslutat om en omorganisation för att ge våra Förbundskaptener mer utrymme att fokusera på kommande OS i London 2012.

Förändringen består i att våra Förbundskaptener Fariborz och Benni inte längre har något ekonomiskt ansvar vad gäller ungdomar och juniorer. Ansvaret för respektive budget övertas av ansvarig ledamot och tränare i Elitkommittén. Naturligvis fortsätter dock det sportsliga samarbetet som förut.

Ida Babulfath och Lotta Andersson tar över som tränare for Ungdom Dam. Ryno Sjögren går in i Elitkommittén med ansvar for Ungdom och Juniorer Dam. Fariborz har att utse ytterligare en person till kommittén. Detta ligger i linje med Riksidrottsförbundets normer där det skall finns kvinnliga tränare inom organisationen, precis som det gör inom styrelsen.

Denna förändringen gäller omgående, men Roy Persson ansvarar fram tom Ungdoms EM Dam. Elitkommitténs hela sammansättning redovisas här längre ner.
 
SBF har för närvarande stora besparingskrav för att följa fastlagd budget, vilket har resulterat i att styrelsen tvingats till en hel del besparingsåtgärder. De aktiviteter som är bokade genomförs som planerat. Men framledes gäller att endast de brottare som är med SOK:s topp och talang kommer att kallas till träningslager om inte klubbarna vill gå in och betala. Detta gäller senior Dam och Herr.

På ungdoms EM och Junior VM skall vi representera enligt beslut. Alla övriga aktiviteter som planerats genomföras framöver stoppas om inte det har godkänts av Elitansvarig Lars Malmkvist. Detta är tyvärr det ekonomiska läget.

/Claes Eriksson, Ordförande


ELITKOMMITTÉNS NYA ORGANISATION


Lars Malmkvist               Ordförande
Fariborz Besarati            Ledamot Ansvarig Dam senior
Benni Ljungbäck             Ledamot Ansvarig Herr senior
Ingemar Gannby            Ledamot Ansvarig Herr junior
Ronny Persson               Ledamot Ansvarig Herr ungdom
Ryno Sjögren                 Ledamot Ansvarig Dam ungdom junior

Ytterligare en ledamot utses av Fariborz.


Ansvariga för träning matchning laguttagningar

Dam senior                    Fari Besarati
Herr senior                    Benni Ljungbäck Mohammad Babulfath
Dam junior                    Sandor Csergiö
Dam ungdom                 Ida Babulfath och Lotta Andersson
Herr junior                    Jacob Jacob
Herr ungdom                 Zigmunds Jansons


/Lasse Malmkvist, ElitansvarigArtikeln inlagd 2011-07-09 19:51:06 av PF
och ändrades senast 2011-07-09 19:41:21 av PF.