Logga

Svenska Brottningsförbundet

Swedish Wrestling Federation

Fédération Suédoise de Lutte


[Claes Eriksson, Ordf]

Nu när sommaren lider mot sitt slut kan vi se tillbaka på en sommar med många framgångar. På Golden Grand Prix i Baku och i Rumänien tog våra seniorer många medaljer.

Våra ungdomar som verkligen visade framfötterna på UEM och där tag många fina medaljer. Juniorerna som var på JEM och JVM visade också att Svensk Brottning står stark. Det bådar gott inför framtiden.
 
Tack alla brottare för Era fina insatser och inte minst våra förbundskaptener, ledare och domare som gjort detta möjligt.
 
Vi har haft ett mycket bra möte med SOK för att planera inför framtiden. Där kommer vi nu att tillsammans att driva på vår fristilssatsning. En gemensam handlingsplan tas fram för utvecklingen av våra ungdomar, juniorer och ett utvecklingslag. Detta kommer att göras under hösten.

Styrelsen har beslutat att omorganisera så att Kenneth Holmberg går in och tar Marknad och Karl-Erik Taivalsaari istället tar över sportkommitten. Detta sker med omedelbar verkan.

Jag vill även meddela att kansliet håller stängt den 19 o 26 aug. Vi ser nu med arbetsglädje, tillförsikt och spänning fram mot VM i Istanbul.
 
Brottarhälsningar
 
Claes Eriksson ordf

Artikeln inlagd 2011-08-16 12:22:39 av PF
och ändrades senast 2011-08-16 12:09:31 av PF.