Tidningen Svensk Brottning i ny regi 2011

Från och med 2011 produceras Tidningen Svensk Brottning av lokaltidningen Östra SörmlandsPosten i Trosa som ägs av Ralph Hammarström, f d brottare i Uppsala AK, Östervåla IF och Djurgårdens IF.

Han har också varit seniortränare i bland annat Spårvägens GoIF. Ralph Hammarström har producerat tidningar och reklamtrycksaker i egen regi sedan slutet av 1980-talet.

Som chefredaktör för tidningen har Ralph Hammarström valt Thure Pettersson. Presentation överflödig. Thure Pettersson är i brottar- och cykelkretsar en legendarisk journalist. Det han inte vet om brottning är inte värt att veta.

Thure Pettersson är den redaktionellt ansvarige för tidningen. Det är Thure som nagelfar alla insända texter och vid behov redigerar dessa.

För att tidningen ska bli så fyllig som möjligt och skildra såväl herr- som dambrottning i hela Sverige är det förstås nödvändigt med hjälp från klubbar, distrikt och enskilda brottarentusiaster. Referat, bilder, resultat och andra brottarhändelser välkomnas.

Alla texter och bilder redigeras vid behov, så det är inte nödvändigt att allt är språkligt perfekt. Det viktiga är att texterna kommer in i tid till manusstopp. Eftersom det alltid finns ett begränsat utrymme i den tryckta tidningen kommer en del överskottsmaterial att publiceras i internettidningen.

Styrelsen för Svenska Brottningsförbundet är glada för den lösning som kommit till stånd och ser fram mot en bra tidning som kommer att glädja alla brottare och brottarvänner.

Mer information om tidningen finner Ni under Marknad/Tidn Svensk Brottning

Claes Eriksson
Ordförande

Artikeln inlagd 2011-02-20 18:09:54 av PF
och ändrades senast 2011-02-20 18:09:54 av PF.