Fredagen den 25 till söndagen den 27 jan så hade fristilslandslaget sin första sammankomst för detta år. Det var ett tredagars läger i Hallstahammar med lite blandning av teknikträning och matchträning under de fem pass som vi genomförde under denna helg. Det var 23st fristils intresserade killar som anslöt till detta läger och visade på en stor kämparglöd i matcherna och ett stort intresse för att lära sig nya saker under de teknikpass vi hade.

Vi hade även under lördagen ett pass i kost där vi får tack Per Stuvemark för en väldigt bra och intressant föreläsning kring ”kosten betydelse för prestationen”.

Ett extra stort tack för hjälpen med detta läger vill vi framföra till Djengiz Schagatay som passade upp på oss med mat och andra nödvändigheter som man behöver under ett läger. Du är en klippa och vi är så tacksamma för all din hjälp under detta läger. 

Vi vill även framför ett stort tack till Hallstahammars BK att vi fick låna er lokal denna helg så vi kunde genomföra detta läger.

Nu tar vi nya tag med fristilslandslaget och siktar in oss på årets första tävling Lilla Mälarcupen den 2 mars i Västerås. Där vi inom fristilsorganisationen har för avsikt att ställa upp med ett fristilslandslag. Där kommer vi att få möta motstånd från Finland och övriga Sverige. Vilket vi ser som en stor utmaning för de killar vi tar ut till denna tävling.

Så nu får ni göra er till tåls under en månad med rapporter från oss fristilar men vi lovar att komma tillbaka med rapport från tävlingen i mars månad.

Ha det så bra så hörs vi

Med vänlig hälsning

Patrik & Marcus 

Artikeln inlagd 2013-01-28 16:42:26 av ÖE
och ändrades senast 2013-01-28 16:42:27 av ÖE.